|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Hej drugari,
videh nedavno da je Image Line izbacio kolekciju od 4800 semplova pod nazivom "Vara?din Orkestral", pa pomislih kako bi bilo da Rumski dru?ina sa ovih (srpskih) prostora pokrene nekakvu inicijativu da se organizuje "proizvodnja" iste takve kolekcije, koja bi zaokru?ila nekakav, hajde da ka?emo, nacionalni sound sa ovih prostora. Daleko sam od znanja koje bi mi dalo za pravo da se mimo ovakve ideje uplićem u prethodno pomenuto, ali kao neko kome je "sinulo", podsetio bih vas na, recimo: Guču, zatim vojvođansku tamburicu i na kraju, a mo?da je to trebalo prvo da ka?em, vizantijsko pojanje koje se itekako neguje u ovim krajevima. Verujem da bi vrsni poznavaoci muzike itekako mogli da pro?ire ovu trokraku lepezu... Ja apsolutno razumem i po?tujem to ?to se u op?tem haosu tehnolo?ke ponude kao sto?er kvaliteta za ljubitelje dobrog zvuka izdvojio Rumski DAW-a, ali mo?da bi trebalo razmisliti o kulturolo?kom misionarstvu, tim pre jer na prostorima biv?e Juge (odakle su Rumovci) ima zilion sličnih mogućnosti, poput ove koju ovde spominjem.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|