|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#34 |
|
Member
|
Ja sviram klavijatue, bubnjeve i pjevam, to mi je glavno, ali ovako snimuckam gitaru bas tu i tamo, ali imam prijatelj koji jede bass i on mi snima uglavnom sve sa svojim starim fender jazz bassom, inače momak ima 22/3 godine, studira u klagenfurtu i svirao je sa Joe Zawinulom malo prije nego je Joe umro, a momku je idol Jaco Pastorius i upravo Joe, tako da mu se doslovno ispunio san. Malo sam skrenuo s teme, ali eto fina pričica...
Ma uglavnom sviđa mi se ideja o ovm preampu 710, sad jesu li ga dobro sklepali, to je bitno... Big Bockie, ti si ga probao, daj reci jo? ne?to o njemu... Evo linka sa mojom mjuzom... http://www.myspace.com/noa3108 Ja sam odsvirao sve instrumente osim basa i saxa kojeg je svirao Ante Jurinović (to je taj momak) i na prvoj je moj bubnjar iz benda a na zadnjoj su gitarist iz TBF-a i njihov biv?i bunjar Jan Ivelić... Snimke nisu najbolje i iz raznih perioda su i na svakakvoj opremi, ali nije ni bitno.
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|