|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
Za razliku od drugih ja jedva čekam da izađe ne?to novo, a ponajvi?e ako je sprava koju mogu koristiti u radu. Hardware, software nebitno.
?ta se tiče AD/DA konvertora i hard efekata koristim ih samo ako radim na PA sistemima. Studio... samo digitalni izlazi bez ikakve konverzije ?to je vi?e moguče, govorim o vanjskim spravama. 480L ili novi LXP meni osobno nebitno dali je hardwerski ili soft . Ako ga plati? bolje neka si zadovoljan. I opet se vračamo na temu H ili S. Moje mi?ljenje: Ima? para hardwaer Nema? para softwear Jedino pazi ako koristi? s... neka ti ne po?dere cijeli procesor. ![]() ?alu na stranu. Moglo bi to jako dobro funkcionirati.Ako su mogli i drugi za?to nebi i Lex. Od svih Over firmi najvi?e me je iznenadio Presonus. Nedavno sam probao novi Studio One od presonusa, lijepo odrađen editor, ima nekih nedostataka, ali reverb............................. ![]() I logic i protools bi se mogli zapitati di nam je zapelo, pa i neki ljudi iz TC-a dok Univerzalci izbacili EMT-250 da nebi zaostali. Na kraju to je samo moje mi?ljenje, a tema je Lexicon najavio Plugin reverb Pozdrav svima i nadamo se skoroj prinovi iz Lexicona!!! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
X-Verb -Duende----Najbolji plugin reverb ikada | den | DSP forum | 30 | 17-06-2011 09:53 PM |
:: Tascam najavio Gigapulse reverb :: | lesha | Audio Software | 3 | 30-08-2005 03:04 PM |
Preporuka za neki impuls-reverb plugin ? | acaradio | Audio Software | 46 | 10-05-2005 08:25 AM |