Quote:
Originally Posted by alek019
No, da odgovorim gospodinu "7". Smeta Vam ako ka?em da popričate sa nekim u?ivo od autorita (va?ih), Vi se smatrate uvredjenim??? Pa ja imam sreću da imam mali milion ljudi koje smatram autoritetima (za mene) i sa njima mi je izuzetno drago da komuniciram.
|
Pa i ja imam milion ljudi koje ja smatram autoritetima i meni je isto drago da komuniciram sa njima, ali problem je sto vi verujete da svi oni misle isto kao i vi. A uvreda postoji, i to nije vas predlog da popricamo sa nekim ko je za nas autoritet, vec ste rekli da ako ne mislimo kao vi da popricamo sa nekim pametnijim i ozbiljnijim pa ce nam biti jasnije. Kao sto rekoh pre dva posta, to prakticno znaci da ako ne mislimo kao vi automatski nismo jos zreli, pametni, ozbiljni itd. a to jeste uvreda prema svim vasim neistomisljenicima... ironija je sto ja nisam ni rekao da se ne slazem sa vama vec mi smeta vas iskljuciv stav i zelja da se omalovazi tudji stav. Objasnjavam treci put sta je problem i vi ne shvatate, mozda bi trebali da popricate sa nekim ko je za vas autoritet, da mu pokazete ovu nasu prepisku, pa ce vam mozda biti jasnije sta sam zeleo da vam kazem.
Sve najbolje
Pozz