|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Ja na svim radovima, da ih tako nazovem, koji su ovde zvuk gitare snimam iz BOSS GT-8, njega namsetim onako kako se meni svidja i nikada ga posle nesto posebno ne doradjujem. Probao sam ranije da snimam CLEAN gitaru pa da zvuk ide preko nekih VST-a, raznih bojci amp-ova i kabineta ali iskreno receno nije mi se dopalo. Razlika se najprostije moze cuti ako poslusate neke ranije postavljene radove kojima sam ja bio zadovoljan kako se cuju (kod mene kad narezem cd i pustim na mojem kucnom stubicu), doduse MP3 sasece boga pa skoro nista ne zvuci onako kako ga ja cujem, mada ovo poslednje najvise lici (nadam se da samo ne slusate preko laptopova). Sto se gitare tice mislim da su samo malo podigli visoke tonove, ostavili su je gotovo identicno onome kako je snimana (bar to meni tako izgleda).
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
moji remixi | stefdza90 | Promocija radova | 8 | 13-10-2008 06:49 PM |
Moji Prvi Sintevi!!!!!! | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 14-08-2007 11:15 PM |
Moji prvi radovi | artintact | Promocija radova | 3 | 21-02-2006 03:48 PM |