|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja bi glasao svakako za sastavljanje multikora. Ispadne puno jeftinije nego kupit gotovi.
Ima onda opcija da odes na sajt od Gotham Audio Cable-a (GAC) koji rade fantasticne vrlo kvalitetne kablove (rang Mogamija i Monstera) i tamo nadjes njihovu kategoriju koja se zove "surplus" ili tako nekako. Uglavnom - ostatci. Od njih se moze naruciti goli kabel, i obicni i multikor, za smjesno male novce tako da se isplati cak i platiti postarina iz svicarske. Ali onda dobijes stvarno vrhunski kabel. Ja jako volim Adam Hall-ove XLR konektore. Stvarno su dobri, cak su mi drazi od razvikanog Neutrika, a 1/3 su jeftiniji od njega... Ne znam kakvi su im TRS konektori...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Generalno - koliko je komotniji rad na multicore platformama? | Edin | Computer Hardware | 4 | 28-01-2009 10:59 PM |
duzina multicore-a u studiju? | alhoholicar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 18-11-2007 12:30 AM |