|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
eto kod nas prvih krenuo harac
digli nam pdv na 23% opalili porez na place cak do 4% trosarine idu na mobitele, nekretnine,pokretnine poskupio benzin , mlijeko ..... mene ne dotice jako .. ali mi je zao naroda koji nema i kojemu uzimaju i ono malo sta ima... stvarno dno za nasu vladu... jos gledaju narod u oci i kazu da nije frka, a oni nasu to doveli izdajica premijer zbriso sa vlasti i sada cruza u jahti, ko za sta je sve na tom gusarskom brodu od blaga ![]() a ova baba na vlasti se slizava s kim stigne i samo obecaje... kao obecala nis nece poskupit kad dignu PDV sa 22 na 23% a ono isti tren skocili benzin mlijeko kruh ko zna sta jos... valjda i njim apun K vlade pa se malo segaju s njom i narodom malo obecaju malo neispune...BEST OF sve u svemu... CLASSICS of balakan!! nadam se da vas u drugim republikama bivse nam drzave ne hebedu tako... inace iznerviralo me to sto je momak dobio otkaz jer je nosio majcu na saboru, a za novinare ne postoji kodeks oblacenja i postoji sloboda medija http://www.politika.rs/rubrike/vesti...majice.lt.html cak smo dosli do toga da pretsjednik drzave na sud salje odluku TZV premijerke te iste drzave... sve u svemu STRAVA.. Last edited by roginator; 02-08-2009 at 02:01 PM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|