|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Bok! Evo ja i frend smo se odlučili prihvatiti posla i napraviti kućni studio u potkrovlju obiteljske kuće.Prostorija gleda na glavnu cestu,pod je betonski,tavan se sastoji od ogromne prostorije od koje ćemo mi iskoristiti polovicu...planiramo izgradit 3 prostorije,za snimanje,control room,i eventualno za vokal ako ostane prostora...Gore nema zasad ni struje no o tom kasnije,lako se mo?e dovući iz prostora ispod...po?to nikad nismo radili ni?ta slično i ne razumijemo se previ?e u gradnju,svaki savjet pa i najmanja glupost nam je bitna i puno bi nam značila...evo za početak ćemo očistiti kompletno tavan,uslikao sam nekoliko fotografija da vidite o čemu se radi ovdje...Inače studio bi bio low-budget,snimale bi se gitare,vokali,eventualno bubnjevi,sve za na?e potrebe,tako da poku?avamo čim vi?e u?tediti a da ipak bude kvalitetno i da zadovoljava neke akustičke/izolacijske norme...evo slika,pa komentirajte kako vam se čini prostor,neki savjeti,sa čime početi i slično...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Akusticka dorada mini studija u potkrovlju | geminni | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 04-07-2009 07:33 AM |
Fl Studio | equlibrium | Audio Software | 6 | 12-03-2009 04:48 PM |
FL Studio 9 | euphoric | Audio Software | 6 | 27-01-2009 01:30 PM |
Gluva soba unutar rezije u potkrovlju - a da te ne ubiju komsije... | tillco | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 10-03-2008 08:46 PM |
FL Studio 4 | milosjeftic | Audio Software | 4 | 08-04-2005 09:34 AM |