|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo trazim po forumu i sve cekam oce li neko zapoceti razgovor na ovu temu, pa ko veli ajd da ja prvi pocnem(sramota bi bilo da ne prokomentarisemo ovakav dogadjaj).
Ne znam kako ostali ali ja sam se strava proveo, cak sam uspeo da udjem u onaj prostor ispred bine gde je obezbedjenje pustalo ljude bez problema.Tako da sam skoro sve mogao da vidim ali i da cujem.Naglasavam da nisam koristio cepove za usi, pa sam malo produvao bubne opne,jos mi zuji u glavi.Prva stvar koja je vezana za koncert,a nije mi bila najjasnija vezana je za grupu Amajlija iz Novog Sada, ko se njih setio i zar oni jos uvek postoje.Uz svo duzno postovanje ljudi ne sviraju toliko lose cak imaju i par dobrih stvari,ali sta ce oni tu,sta ce Regina pre Stonsa,sta ce Van Gog pre Metallice.Sve u svemu nisam ih ni gledao usao sam za vreme nastupa grupe (ej Sladzo trazi te neki)Answer nije los rokenro ali trebalo bi ga prvo dobro poslusati. Samo sto nije poceo AC%DC ide nam se na pishanije,kad ono samo tri klonje s leve strane bine,samo cu vam reci da je teren mog omiljenog kluba sada dobro nadjubren za ligu sampiona,niko nas nece kuci dobiti,a kuci ce moci da ponese samo neku infekciju.100 minusa za WC kao i za neverovatnu guzvu za sankovima.Mada kada je pocelo uopse nisam imao potrebu da se jebavam sa pivom,ionako bi ga pre ili posle zavitlio u masu. I onda je pocelo uvod je odradjen prva liga,skroz u njihovom fazonu,a opet moderno,odmah je krenulo zestoko.Jedna me stvar samo nervira na svim koncertima,dodjes platis kartu i ceo koncert gledas kroz mali monitor mobilnog telefona,e pa jebo ja koncert na kom si ti bio,znaci bio si tamo samo da bi se hvalio kako si bio na koncertu,kontam ja i uspomenu i dugo secanje.Pored kamera i foto aparata treba zabraniti mobilne telefone. Mislim da je Tool ovo vec uveo kao praksu na svojim koncertima. Ispred bine je bilo dosta ljudi ali nije bila preterana guzva(covek na coveku) nego si imao mesta da se izdivljas,iskaces i izglupiras na sve moguce nacine.Atmosfera je bila odlicna ljudi pozitivni,ni jednog ekscesa koliko ja znam,nisam primetio da se neko odvalio da ne zna gde se nalazi.Mozda bi jos bolje bilo da su svirali vise starijih pesama koje ljudi bolje znaju i vise vole,ali i ovako je bilo super po meni je njjace bilo kad su svirali TNT mislim da je grmio Beograd.Videli smo Rosie,hell's bells,topove kao i solazu Angusa koji je przio skoro kao u najboljim danima,kad su oni papirici eksplodirali preko celog stadiona bilo je kao u finalu lige sampiona. Vratili su mi veru u rokenro.Samo zao sto nisu odvirali It's a long way o the top if you wanna rock'n'roll. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Focusrite Liquid-mix..utisci | sasaristic | DSP forum | 152 | 10-08-2009 02:10 PM |
Monitori ESI 08:utisci ? | ugljesa | Monitoring | 1 | 11-04-2009 10:33 PM |
JAMIROQUAI Live....Utisci ? | acaradio | Razno | 21 | 24-06-2005 01:03 PM |
nuendo/sx - utisci | SandRob | Audio Software | 20 | 30-11-2003 06:31 PM |