|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
2. Picolino BEZ transmission line (kompresiona konstrukcija, moguce je modifikovati postojece planove) 3. NS-10 4. Rogers ls3 5a Uz vrhunsko pojacalo, i solidan akusticki tretman, ovi monitori ti moraju obezbediti sve detalje koje zelis (i ne zelis) da cujes. Na zalost, ne znam da ima aktivne varijante zvucnika koji NE SVIRAJU SUVISE NISKO. Verovatno je problem hladjenja elektronike unutra jer nema protoka vazduha kao kod bass reflex i transmission line konstrukcija. Mahom, sve ostalo preterano svira tamo gde tvoja sobica "ne ume" Quote:
Znaci, u prevodu, ne spominji.... a kamoli da to sam sebi stavljas na zidove... unesrecices se. Dao sam ti par smernica u prvom postu, znaci, mora da se cita (ima svasta na sticky temama)... vas je puno koji ne znate, a malo je onih koji nesto znaju, ne mogu svakome ispocetka sve pisati, a on samo da (ponovo) pita. Svi smo u jurnjavama i obavezama, imaj razumevanja. Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
slusalice | liman021 | Monitoring | 19 | 29-07-2006 12:58 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |