|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
hteo bi da napravim ugaone bas trepove.....(superchunk tip)...
te me zanima da li je bolje praviti ih od azmafona ili od knauf vune sekao bi trouglove tako sto bi dijagonalno podelio tablu (ma koje dimenzije da su) da bi imao manje gubitaka zatim bi redjao jedan na drugi e sad ono sto mene zanima je da li takav bas trep nuzno ide od poda do plafona ili moze i do pola visine sobe? jos me zanima da li ugaoni bas trap jeste pun ili ima kakvu shupljinu unutra? i da li se distancira od ugla ili se postavlja sasvim uz zidove ugla? da li je dovoljno da trouglovi budu 50x50x70 cm i da li je nuzno da postoje u sva 4 ugla sobe (ili moze u dva)? pozz koren |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
specifican bas trap | SandRob | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 09-06-2009 07:20 AM |
Imaging trap...... ? | OFF | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 25-08-2008 10:06 PM |
bass trap sa azmafonom? | Little Alex | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 04-12-2007 01:28 AM |
Bas trap | "7" | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 03-04-2007 08:42 AM |
-=DIY Bass Trap Construction=- | ProkDu | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 09-10-2005 02:53 AM |