Quote:
Originally Posted by ProkDu
Denise, ?ta je ustvari bio problem oko ''????????????????????'' dela. 'Ravan zvuk', način sviranja, pojačalo ...?
|
ProkDu ...Zoki (gitarist H.piva) ima tog nekakvog Ashdowna-Fallen angel pojacalo....na tragu je Rectifieru Messa Boogia... i vec sam umoran od tog pink noise zvuka..nema nikave definicije po zicama a da o dinamici i ne pricam...equilizacija mu je

(smilie) tj. ima gore ,ima dolje a nema sredinu..onu pravu..koja izlazi u broadcastu...taki da na radiju kao da nema git jer su sve u onim low middle-vima i oni mali zvucnici taj dio spektra zanemaruju..tj ne izlazi dovoljno....nakon ovog mog malog zivcanog sloma (to nije bila svadja vec moj monolog i grintanje

)..otisao sam kod Hogara (Motus band..najstariji HC band na Balkanu

) i posudio njegovog Marshalla Plexija...splitao signal iz Zokijeve 7-zicane gitare i poslao na oba ampa ( Aashdown+Marshall) ..tako sam napokon dobio onu agresivnost i nevjerojatan damping koji ima Ashdown plus visi middle i onaj trbuh na oko 240 hZ , a od Marshall-Plexija..one legendarne srednje-srednje sa definicijom zice i u arpeggio-ima..best of both worlds

na kraju ipak happy end

svi sretni i zadovoljni...sto bih ja rekao..ak pogodis nemres fulat