|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Poštovanje svima,
kupio sam UAD-1 flexi pak... i krenuo sam da na uaudio.com sajtu popunim podatke, sve u vezi prijave karte, registracionog fajla, pluginova. Na kutiji piše da imam $500 voucher. Međutim, tokom instalacije karte pored onih 5 standardnih pluginova koji idu i u najmanji project pak, meni je program na uaudio.com sajtu posle očitavanja serijskog broja AUTOMATSKI označio još ova 2 plugina: LN1176 i LA2A zelenom kvakom, kao da su odobreni zakarticu !!! I to SAMO TA DVA... što mi je bilo čudno... (ukupno vrede $298, ako se naručuju preko uaudio sajta) Ja potvrdih ovo (? ne znam da li sam trebao), i on mi napravi registracioni fajl, i kada sam startovao registracioni fajl on mi je ova dva plugina označio kao AKTIVIRANE. Kod drugih pluginova je na uad-1 Authorizations ostalo da piše: Not authorized - 14 days left in demo. Na sajtu uaudio gde je myprofile stoji sam onaj ID broj karte, a još uvek nema prikazano ni tip katice, ni serijski broj (type, serial number). E tu me uhvatila panika... da li je tu sve u redu, da li to tako ide ? Na YOUR ACCOUNT mi piše: ORDER TOTAL: $0.00 VOUCHER BALANCE: $0.00 COUPONS: 0 Kako to da stoji za voucher $0.00 ako sam kupio FLEXI paket kome na kutiji stoji voucher $500 ? Da li će se ovo promeniti posle 14 dana... ili je meni "zalutala" neka sasvim druga kartica koja uopšte nij FLEXI ? Da ne kažem nešto teže... Ko bi me to častio sa ona 2 plugina koji ukupno koštaju $298... a istovremeno mi zabranio da ja odmah sebi odaberem šta hoću za $500 sa FLEXIja ? Da li je sve u redu, ili se ovde radi o nekoj mućki, prevari ? Da vraćam tu kartu prodavcu i tražim pare nazad ? Da li se prava FLEXI karta tako ponaša... Ili ovo nema veze s tim, možda je ovde u pitanju neka podvala, zamena robe ? Ili će posle 14 dana sve samo od sebe da se "sredi" ? Pomagajte sa odgovorima, nije mi baš veseo ovaj 1. dan sa UAD-om...mislio sam da će to biti jednostavnije i lepše ! Inače UAD radi super, i hteo bih da nabavim Neve 1081 EQ i Precision Multiband, koji zajedno koštaju $498. To mi treba mnogo pre nego ona dva limitera kompresora. Mislio sam za ta 2 plugina da iskoristim voucher. Puno pozdrava, zahvaljujem na odgovorima. Last edited by Snimatelj; 06-04-2009 at 10:54 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Akustika Threadovi po redu - dema0206 | DeMa | Dizajn i konstrukcija studija | 52 | 24-07-2008 08:45 PM |