|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
Malo cu da odem u Off Topic,ali imam jednu svezu informaciju od DANAS!!! Moj drugar,klavijaturista je otisao za Kotor,jer je pozvan da nastupi sa OT ekipom (citaj, Operacija Trijumf),ali razlog njegovog prisustva tamo je bitna cinjenica...zasto??? Zato sto je pozvan da (citiram) "IH ISPRATI ZA BLOK NARODNJAKA"!!!!!!!!!!!
Naravno,on samo svira,tako da...pogodite ko ce da ih peva??? Ljudi,odavno smo krenuli u P...U M......U i ja neznam dal je trenutno gore kad u pauzi "DJ-evi" pustaju "90-te" ili kad vidim decu iz osnovne kako im tresti sa telefona Stoja,Ceka,Meka,Peka,al su pritom nabacili i slican "Outfeat" a la "Sunset Strip" ili kad procitam ovo o cemu ste dosad pricali?! TUZNO...odavno preslo smesno i zabrinjavajuce...i ne bih nikog direktno da napadnem,ali neznam sta bi nas dragi predsednik ili ko je vec zaduzen za ovo pitanje,rekao kad bi mu sin,cerkica doneli kuci "novi hit" od gore pomenutih da se malo pohvali kako je "IN"...bi li se malo trgao????? Jos jednom sorry za OFF Topic....Aj drz te se!! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Boban Petrovic ZUR -- zakon reizdanje | roginator | Razno | 25 | 21-03-2009 09:20 AM |
Nuendo je zakon, Pro Tools ... | RetroMan | Razno | 14 | 06-10-2008 08:29 PM |
-= Dis-patch Festival : Konkurs Za Domace Muzicare I Producente =- | ProkDu | Razno | 11 | 28-08-2007 06:32 PM |
-= Pesma, zakon, ideje ... =- | ProkDu | Slobodan Marković | 5 | 04-05-2007 09:31 AM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |