|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Au, kakva ?arada.
?eljko Joksimović bi mogao da organizuje neku tv emisiju, tipa ''show kod gazda ?eljka''. Tu bi mogao da deli titule svim svojim saradnicima i bli?njima. Jeste, da rts ima pravo da po?alje svog učesnika bez bilo kakvog glasanja publike(koliko sam upoznat), ali sve je bolje od ove ?arade. Ona mučenica Toma?evićka će na ?alost progutati gorku pilulu, jer je primorana da radi ?to zapovedi ?eljan, iako sama ni za?ta nije kriva, a i divna je devojka(koliko sam upoznat). Andrej Ilić mi se vi?e penje na k*r@c, jer je potpuno neartikulisan i ćale treba da ga po?alje kod logopeda, mada mu to i ne bi mnogo pomoglo oko poimanja muzike, a o ukusu da ne govorim. Iskreno mi je ?ao Georgijeva jer mučenik vi?e ne zna ni ?ta da svira ni da peva, budući da na sve strane ima klonovu u vidu gore pomenutih od strane Kravadinke. S3r3 mi se od svih njih! Svi ti buđavi festivali bi konačno mogli da funkcioni?u onako kako su prvobitno i zami?ljeni, a čobani organizatori da se proteraju iz posla. Kada već spominjem čobane, moram da spomenem onog matorog koko?ara gospodin-ja-sam-veliki-spasioc-rock-and-rolla Vladimira Jankovića D?eta i onu Olgu i njihv smrdljivi hit 2o2.(izvinite za offtopic) |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SSL @ Taktons 2009 | lunaroid | Razno | 18 | 26-11-2009 02:40 PM |
Kalson - Like You EP [E75 Records 004] (2009) | kalson | Promocija radova | 4 | 30-08-2009 01:28 AM |
...za 2009. | zoolander | Promocija radova | 22 | 30-05-2009 09:18 PM |
Grammy 2009 | idekius | Razno | 24 | 04-03-2009 09:56 PM |
Outrun 2009 ! | alavuk | Pricaonica | 0 | 18-12-2008 10:33 PM |