|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Melodija Menges su najgore gitare ikada koje su se pravile, a da sam imao prilike da sviram.
Jednu i dan danas posedujem (klasicnu), ali je ne prodajem jer je to moja prva gitara i kupio sam je sam, od dzeparca daleke '86. te me za nju jedino vezu uspomene, ali nista drugo ![]() ![]() Moram priznati da je mrtva trka oko "kvaliteta" obe firme. Ne znam ni sto se vode ovakvi razgovori, kada je poznato vrlo da "gitare", koje to stvarno i jesu, te imaju i svoju, sviracku, upotrebnu vrednost, mogu da se pazare od nekih 500 e, pa navise i to opet bez garancija da ce da bude "extra", pa cak ni kad kostaju hiljadu- dve eura... A koga to ne interesuje, dobra mu je i Melodija i Jolana i Stagg i ostale fush firme, jer je zaista svejedno. Ni jedna ne valja... Istina, video sam neke Yamaha Pacifika P112 (isto kopija telkekastera sa 2 HB) koje zaista ne sviraju lose, ali samo "za te pare" i kostaju oko 200 e.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pisanje tekstova i melodija - saveti | Eeva_r&b | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 56 | 24-08-2014 12:37 AM |
"sugestivno sviranje" ili melodija koju ste vec negde culi | alavuk | Audio Produkcija - Tehnike | 19 | 17-11-2006 10:31 PM |