|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Slusao sam sinoc/preksinoc (ne znam vec kad) neku retrospektivu tih finalista dok sam vecerao.
Sweeper je definitivno najbolji i najkompletniji kao celina neka, na prvo slusanje (nisam slusao nista od tih pesama osim Zbogom Bruce Lee). Broken Strings se secam da nisu lose zvucali, ali potpuno neubedljivo/nezanimljivo na prvo slusanje, Zbogom Bruce Lee su onakvi kakvi su od kada znam za njih i definitivno su medju prva tri benda, a ostalo je vrlo diskutabilno, da ne kazem kriticno. Ima par nekih sa pevacicama koje su ubi Boze (ne secam se imena, ali zapravo mislim da ni jedan bend sa pevacicom nije ni priblizno dobro zvucao...). Eto to su moji utisci posle prvog nekompletnog slusanja, ali sumnjam da bi se razlikovali i kad bih se studioznije posvetio slusanju.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |