|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Prije svega ljep pozdrav svima...
Imam problem koji mislim da nije nerje?iv. Dakle, zajedno sa bandom iznajmili smo podzemnu gara?u..Problem je u tome ?to se nalazi malo preblizu ulaza u nju, a jo? veći problem nam predstavlja to ?to nema bočnih zidova nego je umjesto njih stavljena metalna re?etka. Gara?u bi trebalo ?to bolje zvučno izolirati (akustikom ćemo se bavit poslije), plafon i stra?nji zid nisu problem, nego samo ti bočni zidovi i vrata koja su također re?etka i otvaraju se prema gore.. Razmi?ljao sam o tome da na te re?etke stegnem drvene ploče, pa na njih staklenu vunu koju ću pribiti sa knauf pločama, dok za vrata jo? nemam ideje.. ![]() ...molim za pomoć jer ponavljam da ?to je hitnije trebamo osposobit zbog prisline delo?acije iz sada?nje... PS...već 4 sata tra?im po forumu sličan problem i nisam ga na?ao... PPS.....buđet nam i nije prevelik ..cca 1500-2000kn odnosno 15000-20000 dinara (bli?e 15000 ![]() hvala svima! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Naljepnice umjesto tipkovnice | Ad Fines | Razno | 40 | 29-08-2014 10:23 AM |