|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dobar dan....
Evo kupio prvi par monitora, Mackie MR8....za pocetak, zvuk odlican....ja sam i vise nego zadovoljan. Prikazuje lose i dobre mixeve....dakle obavlja svoju duznost....jako je glasan i freq response je zadovoljavajuc....Mozda se reverb tailovi ne cuju dobro ko na Adam-ima i Dynaudio-ima ali ovo je sasvim zadovoljavajuce. ![]() Planiram uskoro ubost neki monitor kontroler i preko toga kontrolirati volume, sad ih kontroliram preko M-Audio Monitor Mixera, malo komplicirano i neprakticno ali izdrzat cu.... Ali imam jedan problem....povezao sam ih direktno preko balansiranih trs kabela (klotz/neuman) na M-Audio Audiophile 192....i kad ne svira glazba i sl, cujem sumove. Dakle, kad god ja pomaknem mis...ili hd nesto vrti....ili scrollam s misem po web stranicama, cujem neke sumove koji se pitchaju gore dolje. Kako to uklonit? Sto je to uopce? Kad ne radim nista, sve je super tiho.... Nadam se odgovoru. Puno hvala.... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
strange buzz ... | dmhmaestro | Computer Hardware | 8 | 25-09-2009 04:36 PM |