|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Album vam je odlican,vidim da sada u postavi imate i violinu i jako me interesuje kako to uzivo zvuci pa javite kada i gde svirate.Teksovi su fantasticni,po mom skromnom misljenju lepa ljubavna poezija.U svakom slucaju nesto novo i verovatno ce vam trebati dosta vremena da se plastrate na scenu,zelim vam puno uspeha.
Jos nesto,ljudi kojim sam ja pustala vasu muziku imaju najrazlicitije komentare ali je zasigurno da nikoga ne ostavlja ravnodusnim,i svako ima komentar tipa nesto mi fali ili smeta,odnosno svako moze da izdvoji neku pesmu. Pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Uspavanka - redone (sad kroz AURA kutijicu :) ) | MUzzY | Promocija radova | 2 | 05-08-2009 08:33 PM |
Imam novu igracku :) Fishman Aura Acoustic Imaging | MUzzY | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 15-07-2009 09:12 AM |
Besplatan pristojan hor | buzUki | Audio Software | 4 | 28-04-2008 04:32 PM |
:: Besplatan plugin iz SSL-a (Mac only) :: | lesha | Audio Software | 3 | 08-10-2005 02:52 PM |