|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 |
MAO
|
![]()
ma shvatamo te mi veoma jasno, vidiš kako sam lepo imenovao tvoje žanrovske preferencije. Samo želim ponovo da istaknem istorijski značaj gore slikane kombinacije za modernu metal scenu (veću i jaču nego ikad btw), skoro pa mitski.
@reinhardt ma snimao čime sam imao - sm57 direktno u mackie onyx, pa u FF800 konvertere. DI box nisam koristio, pojačalo je stajalo u režiji a posebnim kablom je vezano na kutiju u gluvoj sobi gde je sve stajalo. Kutija je inače uobičajena 4x12 marsall cab, uskoro kačim sliku ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
komad povijesti...vrlo muzikalan komad | roginator | Pricaonica | 0 | 08-05-2009 08:39 PM |
Jeftin komad opreme za koji mislite da nije smece | Gmile | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 29 | 15-02-2009 03:17 AM |