Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 18-01-2009, 05:23 PM   #1
mildan
Junior Member

Default Ko bi mogao da mi napravi kvalitetni 8-kanalni Line Pad?

Nedavno sam zbog ProTools-a morao da predjem sa Fireface800 na Digi003R koji nema soft-mikser, a izlazi su mu za 14dB jaci od FF800, pa mi se desilo dvaput da sam slucajno pustio nenormalno jak signal u zvucnike..... Na njemu postoji monitor pot za glavni stereo monitorski par, ali meni to ne vredi jer radim u surround-u, pa moram da koristim linijske izlaze.

Dakle, treba mi (pasivna) kutijica koja ima 8 balansiranih ulaza i izlaza i svaki kanal obara za po 24dB fiksno. Ne bi bilo lose da ima i mute taster po kanalu, ako to moze da se doda za male pare a da je kvalitetno.

Evo ovde na Geekslutz-u ima nesto tu temu:
http://www.gearslutz.com/board/geeks...-line-pad.html

Ako znate nekoga ko bi tako nesto umeo da napravi, dajte kontakt ovde, ili ako imate ponudu, saljite na PM.

Hvala,
Danijel

P.S. Martinsound Multimax (http://www.martinsound.com/pd_mmu.htm), je jedan od najrasprostranjenijih kontrolera u svetu zvuka za film, a ima nebalansirane ulaze i izlaze, tako da kapiram, ako bi to nesto pojednostavilo stvar, radile bi mi i nebalansirane veze.

P.P.S. Hvala Boggy-ju na savetima u vezi line pad-a.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules