Max uozbilji se... Naravno da ne, na istoj masini je i Win i Mac... Max, treba ti odati priznanje, ti jos uvek na Bartonu sve radis, long love the king...
Salu na stranu i sam si rekao da tiskoro pa ne radis aranzmane, nemas ti tih problema...
Prica je ispricana milion puta, svako punjenje memorije vise od 2.4 gb znaci pucanje aplikacije, u tom slucaju Steinberg, e a to je samo teoretski, vrlo cesto se desavaju cudne stvari i vec na 2 gb, tako da je dva-tri pucanja ceo sistem zreo za restart jer onda ne mozes podici drajver, onda tako nekoliko puta, pa frizovanje, pa odfrizovanje, pa opet tada pukne kad puni semplove u memoriju... Hajde drndanje koje ti oduzima vreme i zivce, a sta je sa idejama koje hoces da preneses iz glave na program, potpuno isceznu dok ti izigravas (vodo)instalatera...
Prosta racunica, Superior Drummer 1gb, BFD 1 gb, posle toga mogu samo da sednem i da placem...
Mene klanovi ne zanimaju, samo hocu da nesmetano radim... A bez lovackih prica, sa Logic-om sam jednostavno prodisao...
Jan, Pro Tools je na oba sistema, ali naravno u Windows-u su svi pluginovi, nesto zeza registracija pluginova za Leopard...
Pozdrav!