|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
da, to su kompresori..... imaju opciju kada radi kao kompresor, kojemu se dodaje limiter i wxpander...... to se dodaje kao paralelni sidechain i sve se zbroji u istu konstantu i vozi u VCA kao jedan kontrolni napon, treba obratiti pozornost na to da kompresor i limiter imaju FB topologiju, a expander FF topologiju
mandovino je to isprobao... iako ga malo zeza konektor na mainboardu na pultu, isprobao je jednog.... ja sam to doma spojio na svoje napajanje i pustio signal unura i sve radi kako treba..... on je to donio doma, i pustio kroz jednog suhu snimku i on je prezadovoljan (njegove riječi:"ugodno sam iznenađen, ako neko ima još dva, mjenjam svoj GSSL za tva EMT-261") da, to su od Roginatora moduli.... bilo je malo sitnih kvarova, jedan spaljeni opamp i tako to.... ništa ozbiljno...... iz istog izvora su došli i oni EMT-257 sa drugog threada koji su napravljeni u rack izvedbi |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|