|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
E ovako drugari...
imam problem real time effect...koristim audio interface DIGI 001 sa CUBASE SX3....problem je u tome da moram recimo da skinem Direct Monitoring da bi imao effect u real time....ali kad dobijem effect onda imam latency....neko mi je rekao da moze drugacije da se napravi neka vezica da bih mogao recimo direktno da koristim effect u cubase sa digi 001 i da nema latency...kako to da postignem./??hajde neka neko pomogne posto vidim da ovde ima dosta iskusnih i pametnih ljudi...inace da vam kazem da isti problem ima moj kolega koji ima DIGI 002 RACK isto sa cubase uvek mora da ima ukljucen u DIVACE MENAGER onaj Direct Monitoring da bi mogao da snima bez Latency ali onda nema Real Time effect.. ![]() hajde daj boze da se nadje neko ko bi nam pomogao... hvala jos jednom unapred!!! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim Vas za pomoc, hitno mi je......... | bexbeatz | Promocija radova | 9 | 15-05-2006 12:30 AM |
Molim pomoc | STUDIOTON | DSP forum | 3 | 22-02-2006 01:49 PM |
Molim pomoc za Kx drajvere | alexsa1 | Computer Hardware | 2 | 22-05-2005 12:04 AM |