|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
nisam se uplasio, nego sam mozgao zbog jos nekih problema koji su nastali...
naime, zbog prosirenja namene te velike prostorije od 30kvm taj prostor ce biti smanjen na znatno manju prostoriju... 3,1 m x 4,4 m x 2,3 m znaci dosta manji prostor... namena sobe je rezija(kontrolna soba), nece nista U NJOJ biti snimano, vec usnimavano i miksano... budzet je povecan na 1000 eu... za te pare mogu da kupim kubik camovine, ili nekig drugih dasaka (gredica) koje ce biti podkonstrukcija... i azmafon i azma ploce da uradim onako kao sto je Ivan uradio... stim da bih uglove uradio u superchunkovima... treba mi preporuka koju gustinu kamene vune da uzmem i koja joj je cena... znam da se ta kamena vuna uzima u tablama od 1m x 0.6 m ako se ne varam... to je priblizno trosak za prostoriju tih dimenzija... ima li neko nesto da predlozi? pozdrav i hvala na komentarima! EDIT (boggy): Tema je nastavljena iz " akusticka adaptacija do 500eu", zbog promena u budzetu i velicini ciljne prostorije
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
akusticka adaptacija do 500eu | Miha Blaze | Dizajn i konstrukcija studija | 85 | 13-11-2009 07:47 AM |
Akusticka dorada mini studija u potkrovlju | geminni | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 04-07-2009 07:33 AM |