|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
moderator
|
![]()
Pa, ovako..emocija i atmosfera koju (ako si ti autor) ovde prenosis , meni licno nije nimalo bliska,kao ni zanr...Mada, ako tekst pesme dovoljno docara citaocu/slusaocu i ono sto mu nije blisko,to je veliki uspeh.Ali to nije slucaj.
Nista novo nisi uneo u pesmu ovakvog (narodnog) karaktera.Sta vise,predvidiva je.Ne postoji ni jedna rima koja je licni pecat autora. Naravno, ne pricam o izboru teme,jedna te ista izlizana tema se moze opisati na hiljadu drugacijih nacina,i tako se uciniti novom i svezom.Ali ni to nije slucaj. Poslednji stih je potencijal da pesma bude prihvatljiva publici na koju ciljas. Ostatak je jako slab.Kao da je dete pisalo. Ne znam zasto te je zanimalo bas moje misljenje, ali bilo je zaista iskreno,nadam se da ti je nesto znacilo. ![]() Pozz! Quote:
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Melodija Menge? | koca | Gitarska Produkcija | 23 | 21-10-2013 02:02 PM |
Program za pisanje nota EDU | OFF | Audio Software | 4 | 20-10-2009 11:14 PM |
ITB super saveti !! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 12-09-2009 12:10 AM |
"sugestivno sviranje" ili melodija koju ste vec negde culi | alavuk | Audio Produkcija - Tehnike | 19 | 17-11-2006 10:31 PM |