|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
moderator
|
![]()
ne fascinira mene toliko njegov raspon,postoji mnogo muskih pevaca koji mogu dopreti do visih nota od vecine zena..ali BOJA glasa koju postize je meni neverovatna! on zvuci kao zena! i to kao zena koja rastura s pevanjem!
hm... ne,ono nije sve falsetto,(falsetto teorijski ni ne spada u vokalne registre,jer je to zapravo samo strujanje vazduha izmedju glasnica,one ne ucestvuju u nastanku tona,zato je falsetto i teze kontrolisati) .on ga uglavnom koristi na nizim notama,ali vecina ovog sto on peva je 'head voice' (ne znam termin na srpskom,ali glas koji umesto u grlu rezonuje u glavi,cesto se mesa sa falsetom,iako je daleko jaci i cistiji),i 'mixed voice'.ali mi nije jasno kako ima takvu jacinu i boju! i povrh svega,kontrolu!!! ovo mora da je vezbao otkad se rodio,ne znam drugacije objasnjenje. mozes povratiti svoj falseto i cak otkriti head voice (jer ga svaki covek ima),nikad nije kasno,sto da ne!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako je moguce.... | OFF | Computer Hardware | 5 | 08-04-2006 11:02 AM |