|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav
Novija napajanja su skoro necujna, cak i sa ventilatorom, imam Caorsair hx 520 i ne chuje se da je ziv. Jedino napajanje koje ima i to jednom u sto godina je Antec phantom 500.....ono je bez ventilatora! Antec P182 je zaista pun pogodak, ja sam josh dodatno utisao ventove tako da se ne cuju.... I ako stavish graficku sa pasivnim hladnjakom, i neki tihi Hard disk.....kao recimo WD Caviar AAKS serije, dobices necujnu masinu cak i bez zvucne izolacije iste.... Naravno ne zaboravi neki pasivni 'ladnjak za procesor na koji mozes da stavis neki ultra tihi veliki ventilator........recimo neki Noctua.....da pravi promet vazduha.... I kupi modularno napajanje tj. ono koje ima onoliko kablova koliko ti zabodesh....dakle sto manje kablova .....bolja promaja manje grejanja , bolje performanse.... .... Da napomenem Antec p 182 ima troslojne zidove tako da je to jos jedan doprinosioc tishini takodje u kucistu su dve sobe tako da postoji posebno hladjenje za hardove a posebno za graficku i procesor... imas na antec-ovom sajtu demo video za to kuciste pozdrav
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 05-11-2008 at 01:22 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ugradbeni akustički sustavi | paris.rukiz | Dizajn i konstrukcija studija | 32 | 15-09-2009 02:10 PM |
Akustične gitare | idekius | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 9 | 04-04-2009 11:54 AM |
Akustička obrada - konačno eksponirana | NLP | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 08-12-2008 03:21 AM |
Akustični blues | Sava | Promocija radova | 23 | 03-09-2007 11:43 AM |