|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]() ![]() Da sada ne bih kvotovao u beskonacno... Ne bih voleo da me bilo ko pogresno razume, jer se i meni dopada kako Dimitrov radi, ali da sam mislio da nekog "stizem" ili "jurim", bavio bih se atletikom ili automobilizmom, a ne muzikom ![]() Pesmu nismo radili "za neku priliku", nego smo je uradili takvu kakva jeste, zato sto nam se u tom momentu tako desila, htelo nam se, moglo nam se i uradili. Snimljen spot za nju, a posto je u toku radijski festival, eto malo da se i reklamira... One dve pesme sto je Max okakacio, super zvuce, ali da sam hteo da ova pesma zvuci tako, ja bih je tako i uradio, ali nisam jer smo zeleli da nasa pesma zvuci bas ovako kako zvuci ![]() ![]() "Ovo" ili "ono" "nesto" su prilicno apstraktni pojmovi koji se koriste u "modernom show-biz poslovanju", a vreme sve najbolje pokaze ![]() Na kraju, nije ni bitno. Da nisam zadovoljan, ja ne bih ovo kacio u javnost, ne bih pustio na festival, CD... Ali jesam i zato sam to podelio sa vama ![]() Hvala vam na izdvojenom vremenu i komentarima ![]() p.s. mp3 nisam okacio zbog nekih propozicija gde u javnosti sme da ide samo mp3 sa "maskom" radijskog festivala, pa ne bih da se glupiram, kad vec ne moram. Mislim cak da ima mp3 sa sajtu radio "S"-a.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nesad Selman - S tobom bez tebe | Amil | Promocija radova | 3 | 09-07-2009 07:16 AM |
Lejla Hot - Da tvom srcu toplo je | Oggy | Promocija radova | 45 | 27-02-2008 03:35 PM |
Lejla Hot - Skale 2007 | Oggy | Promocija radova | 27 | 25-07-2007 10:29 PM |
Kotizacija za radijski festival = 1000 eur | Gianfranco | Razno | 22 | 11-10-2005 12:07 AM |