|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Prvo je formatiran disk (i to sam debilno uradio tako sto sam pustio da krene nova instalacija win-a i kopira pojedine fajlove, koje sam ja posle obrisao preko BartPE-a), tad je verovatno jos nesto pisano u mbr
![]() Koliko sam skapirao, glavni problem je u tome sto ja nisam backup-ovao MBR zajedno sa podacima. Sve jedno, podaci su dobri, i sve ostalo sem MBR-a je tu. Jedino logicno resenje mi je popravka MBR-a ili upisivanje starih podataka u MBR, ako negde mogu da se nadju. Uradio sam ovu proveru win fajlova, ispada da je sve ok posto mi nakon provere nista nije trazio, ali to je i logicno, posto je on upisivao njegove izvorne fajlove kad sam koristio opciju repair sa instalacionog diska.
Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... Last edited by dexyco; 23-10-2008 at 12:31 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |