| 
 | |||||||
| Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  22-10-2008, 02:12 AM | #22 | |
| Pro Member Join Date: Oct 2003 Location: ITB 
				 |  Re: šta je spam? Quote: 
   Kad sam rekao ne lozite se, nisam mislio na vas sto ste delili te titule, vec na ove kojima te titule smetaju. Procitaj ceo post kao celinu a ne samo prvu recenicu i bice ti jasno. To sto sam se ja odrekao titule, ne znaci da ne postujem ostale sa tom titulom, meni je bio samo smor sto je titula preduga i lepse mi je da pise pro member, a i to je jos jedna od Anitinih ideja koju da je neko drugi predlozio bio bi ismejan, ali posto je to bila ona, onda je predlog bez pogovora jednoglasno prihvacen, a ja sam u znak protesta odbio da nosim tu glupost ispod imena  E sad, kome je sve ovo bitno, ko ce ga znati   Hteo sam reci da je ad fines verovatno ok covek i bez te titule, a cela gungula je nastala oko toga sto je diviner pomenuo da je ovaj clan te elitne grupacije, a ne zato sto su ga stariji clanovi stitili. Opet, kod nas u Srbiji ljudi bas i ne vole titule jer znamo i sami kako mnogi dolaze do njih, pa se onda to preslikava i na forum ... Pocinjem da razmisljam kada je moj poslednji post na ovom forumu imao nekakve veze sa muzikom ili produkcijom   
				__________________ Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice!   Last edited by SumAnuT; 22-10-2008 at 02:24 AM. | |
|   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Predlog za spam itd | HeatMan | Predlozi i sugestije | 42 | 26-08-2008 02:51 PM | 
| Spam u PP. | ton_majstor | Predlozi i sugestije | 27 | 09-06-2008 12:32 AM |