|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Ja koristim M-Audio Oxygen 49, i on mi zadovoljava sve potrebe kontrolisanja VST synthova, a koristim ga i kao control surface za Nuendo.
Sve ti je skroz assignable takod a mozes pomocu bilo kog potenciometra da kontrolises apsolutno bilo sta, i ako ti bude trebala pomoc da nesto podesis, mozes mi se slobodno obratiti na PM... Ukoliko mozes da priustis Axiom, toplo ti ga preporucujem, jer pored toga sto ima Oxygen, ima jos i 8 padova kojima mozes kontrolisati neke semplove, ili ih koristii kao jos 8 dodatnih dugmica za reason mixer, cubase mixer ili sta god. Uz to ima i bolji display koji prikazuje vise opcija, ali nisam siguran koje i kako jer ga nikad nisam drzao u rukama ( ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
CME UF Midi Klavijature | diviner | Recenzije | 13 | 07-02-2008 10:54 PM |
Pomoc U Vezi Midi Klavijature | Preeview | Tutorijali | 3 | 24-02-2006 12:37 AM |
CME UF midi klavijature | milos | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 24-06-2005 09:36 PM |