|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#26 |
Mason
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A cutim, zato sto nemam sta pametno da kazem... sto preporucujem i drugima... ne mora da se prica bas po svaku cenu ![]() Koliko zaradjujem? Ja kad bih znao, rekao bih! Nekad zaradim dosta vise od onih koji imaju "normalne poslove", a nekad ne zaradim nista, pa gledam u nebo kada ce sledeci posao... Imovinsko stanje? Pa recimo da zivim normalno.. O.K. gajba, za Srpske standarde pristojan auto, hranim se normalno ( ma da se Oggy i sRce ne bi slozili sa tim) ![]() Ono sto je zajebano je to sto imam 0 dana radnog staza, uplacivanje istog mi se ne uklapa u ekonomiju ![]() Iskreno, kalkulisem i to kako bih mogao doci do nekog normalnog posla van muzike, a kao rezervnu varijantu imam nesto vecu kucu u Niskoj Banji koja se preko leta izdaje turistima, a tamo trenutno gradim i namenski apartman, jer mi to deluje kao stabilnija investicija, da ne bih dosao u situaciju da umerem na ulici, ukoliko se desi da se (ne daj Boze) razbolim i da vise ne mogu da radim ovaj posao. ******EDIT**************************************** ************************************************** ****************** U finansijskom smislu, u muzickom poslu najvise volim muziku za decu, muziku za pozorista, reklamice.. jer se ipak o.k. placa, a najmanje se smaras i najmanje radis. Mnogi ce se nadrndati, ali, nije isto raditi ozbiljnu pop, rock... pesmu, gde svi izgaraju i trude se, a ne stede bas ni pare, pa su tu zivi instrumenti, ozbiljni pevachi, noci ne spavanja da bi se doslo do rezultata... Deciji kompozitori i slicni su stipse, koji gledaju samo kako da sto manje plate (a zarade), pa je nivo njihovih radova katastrofa i konkurencija je slaba... Tako da se pesma odradi za jedan dan, uzmes neke pare, ovaj srecan i zadovoljan... malo te ugushi sa hvalisanjem i pricama o njegovim planovima o ne znam ni ja kakvoj karijeri... ali kasnije... za sada... virtual guitarist ![]() P.S. Moze li iskrenije od ovoga? ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koliko ram memorije moze da koristi cubase sx3? | korenjak | Audio Software | 18 | 14-08-2009 07:17 PM |
UAD-1 : ?ta posle 14 dana ? | MrHeavy | DSP forum | 5 | 20-02-2009 11:31 AM |
koliko para toliko i muzike?! | balthazaar | Zoran Vračević - Vrač | 9 | 18-09-2006 10:12 AM |