Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-09-2008, 02:29 PM   #13
Color
Senior Member

Color's Avatar

Default Re: Benassi brothers studio u Future Music

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post

to shto je popularan nije njegovo delo. isto tako je popularna i madona pa je uvek bila sranje.. osim jedne pesme..
Sto se tice Madonne, ma koliko sranje bila, cini se da je ona idejni vodja i to vrlo uspesan... Uopste ne zalazim u kvalitete njenog pevanja ali treba biti svestan da popularnost ne pada sa neba. Ma sta mislili o ovome ili onome i ma koliko nam se njihova muzika ili to sto rade cini trash, necim se ta popularnost zasluzila!

BTW. bio sam pre dve nedelje na koncertu Madonne u Nici, veci trash od koncerta u zivotu nisam video... 80% playback a to sto je 20% bilo uzivo je bilo krsh ozvuceno. Za mene licno veliko razocarenje (prvi put sam bio na Madonninom nastupu), ocekivao sam mnogo vise. Gomila igraca koji se bez nekog konkretnog koncepta smenjuju na bini, skacu, boxuju, plesu... da ne davim dalje, ceo koncert sam razmisljao u sebi:

JBT koji treba biti car, izaci pred 30.000 ljudi i pevati uzivo a blage veze nemati sa pevanjem! A pri tom si na vrhu muzicke industrije!

Last edited by Color; 08-09-2008 at 02:32 PM.
Color is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules