|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav, ja sam nov na forumu.
Imam 18 godina i inace se bavim muzikom dosta dugo. Zavrsio sam nizu muzicku/odsek klavir, i bavim se komponovanjem i pisanjem uglavnom pop-rock i klasicne muzike. Juce sam u dnevnim novinama procitao intervju Zdravka Colica, u kome najavljuje pocetak prikupljanja novih pesama na jesen, za novi album, i pala mi je na pamet ideja da mu posaljem jednu od svojih najboljih pesama (zapravo samo tekst iste). Pesma je zaista jako lepa, bar iz vizure onih par ljudi koji su imali priliku da je procitaju, klonio sam se izrabljivanja 10000 puta preslusanih fraza, i napisao jednu krajnje "jaku" (reci cu ovo u nedostatku nekog drugog epiteta), stvar. Ono sto me zanima jeste da li mislite da treba da je posaljem? Siguran sam da bi se Choli pesma svidela kada bi dosla do njega, pa bih voleo da cujem razmisljanja na temu kako to da uradim? A tu je i problem sto sam neafirmisan muzicar (dobro, ajde za moj mali svet u kom su publika par devojcica na rodjendanu verovato sam i vise od toga), sto svakako igra odredjenu ulogu u svemu. Bio bih zahvalan ako neko ima neku ideju. Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jedna u milijun... | zvincic | Razno | 10 | 18-07-2006 09:53 PM |
neobicna kombinacija | SandRob | Promocija radova | 15 | 18-04-2004 02:06 PM |
evo jedna pisma! | SandRob | Promocija radova | 15 | 18-10-2003 12:55 PM |