|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
bravo.. lepo recheno..
samo bih da te dopunim, nemam nishta protiv "midiota" kako bi ih neki ljudi nazvali.. ako to zvuchi dobro, zvuchi dobro.. nije jebeno bitno kako je nastalo, zar ne? ako tako razmishljate po pitanju mixa, onda tako razmishljajte po pitanju svega.. sve je to muzika, sve je to umetnost.. neko je nacrtao zalazak sunca, a neko ga je fotografisao.. neko je odsvirao ono shto je zeleo da chuje a neko ga je iskuckao.. ako vam zvuchi dobro, da li je zaista bitno da li je itb ili otb? da li iza dela stoji midijot ili neki iskusan muzichar koji zna da svira i u shuplje govno? meni nije.. ja cu i danas napraviti playlistu sabranu od chake khan, michael jacksona, quincy johnesa, bb kinga i penduluma i proppelerheadza.. ako godi uhu, godi uhu.. nije bitno kako je nastalo.. zashto svi, ali apsolutno svi ljudi koji se bave muzikom ili su samo aktivni slushaoci moraju da guraju nos u tudje zivote i da analiziraju kako je shta nastalo? meni se Mona Lisa ne svidja. pljunite me. znate vishe od mene, zaboga neko zna kako je to nastalo i prichu iza toga.. niti mi se svidja kako zena izgleda, niti mi je neshto preterano dobro naslikano.. niti izaziva neke emocije u meni.. i ne neinteresuje me kako je nastalo (shto sam nazalost morao da znam).. Svidjaju mi se meki satovi i drugi svet (il kako se vec zove ona dalijeva slika sa konjima i slonovima sa ogromnim nogama?) od dalija.. i ne zalazim u to kako je to nastalo.. mozda je lik bio naduvan, mozda ga je ogledalo inspirisalo.. svidja mi se ceo novi album od chake khan.. da li mi je zaista bitno koliko je to iskuckano na kompu a koliko odsvirano? nije.. i stvarno mislim da je neozbiljno nekoga nazvati midijotom.. ako je chovek sluhista onda mu se sve oprashta.. ako radi dobru muziku, ne vidim zashto bi bio problem da je sve iskuckano.. sorry na offtopicu, necu vishe.. morao sam ovo da kazem, a poshto sam vec na temu shkolovanja rekao shta sam imao, ovo je pravi trenutak i mesto.. pozdrav |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zabraniti... | idekius | Predlozi i sugestije | 8 | 03-04-2005 11:34 PM |