Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-08-2008, 03:23 PM   #35
master29
Banned

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Quote:
Originally Posted by Bitch View Post
to bas i nije dobar stav. Cesto imam ovu raspravu sa gomilom muzicara - i poznajem neke odlicne muzicare koji nemaju ni dan skole, i cesto se zakucaju u solazama i aranzmanima - jednostavno ne mogu da daju delivery. zaglave se u svoj preset i to je to - nema daljih progresija. I onda se cude zasto je to tako. mozda misle da je to trenutna kriza, ali kad posle godinu dve vidim da imaju isti problem, naravno da nije inspiracija u pitanju. Jednostavno - sve sto naucis iz bilo koje profesije ne moze da ti skodi ! A u muzici je najbolje naravno : sve naucis, zaboravis, i krenes u svoje! Naravno da ima ljudi koji bez trunke skole naprave nezaboravne melodije i riffove... i onda recimo vidis tipa sa simfonijskim kako izvodi svoje hitove... ali sigurno doticni kantautor nije seo za Sibelius i raspisao orkestracije

znanje ne moze da skodi. Da se moze bez njega, moze, kao i u bilo kojoj drugoj profesiji. Pitanje je samo vremena ko ce do kog cilja stici za koje vreme.

pozz
Ko da sam ja pisao,apsoluto istinito pozz
master29 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules