|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
2) sto se tice soft sequencera, znam neke osnovne stvari, nista revolucionarno, ali tu racunam da ce tutoriali kojih verovatno ima gomila da pomognu, nemam cim sa vremenom i ucenjem 3) ne mogu da garantujem da bih uspeo da povezem sve to, ali ne bih mogao da kazem ni da ne bih ![]() 4) nisam uzimao u obzir cenu kablova, valjda kablovi idu u paketu sa samim uredjajima ? :S 5) otud mikrofon sto eurodance nije instrumentalna muzika ![]() 6) znam da ce mi biti potrebno predpojacalo za mikrofon, ali o tome jos nisam uspeo da skupim informacije 7) akustika prostorije nije problem, za to vec imam adekvatno resenje 8) kada dolazi do mesanja analognih i digitalnih signala valjda ce mixer biti potreban? u slucaju da uzmem mikrofon mixer ce mi biti potreban za equalization control... |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vas Izbor predpojacala | pincium | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 27-11-2008 02:17 AM |
Izbor reverba.... | mandrak | Zoran Vračević - Vrač | 8 | 13-09-2006 10:28 AM |
Izbor mikrofona | cekalica | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 02-02-2006 09:42 PM |
Izbor | Solozabal | Audio Software | 11 | 16-02-2004 03:50 PM |