|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
ja ne znam sta sam pogresno rekao?? realno, manje ce mu vremena trebati tako nego da trazi poziciju mic-a i muzicara, snima, preslusava i tako u nedogled.
naravno, razliciti su kriterijumi za kvalitet snimka. tri godine sam proveo u studiju za probe i usput pokusavao da snimim probu sa 1 ili 2 mikrofona. i najuspesniji snimak je ispao kada sam batalio ambijentalne mikrofone i u mixer ubacio line-out-e sa bas i gitarskih pojacala, sa grupe glavnog mixera uzeo vokale i klavijaturu, bubanj "ozvucio" jednim mikrofonom i sve to live "mixao" na behringerovom mixeru od 50e sa 2 mic i dva stereo kanala. to je no-budget snimak probe. za ozbiljnije treba oprema. po mogucnosti za multitrack snimanje. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
snimanje | domingo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 1 | 05-04-2009 11:31 AM |
Bas gitara za snimanje | shigumicu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 02-10-2008 09:42 PM |
Prostor Za Probe I Studio | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 45 | 29-09-2007 11:56 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |