Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 21-05-2008, 12:41 AM   #32
Aleksandar Filipovic
Member

Aleksandar Filipovic's Avatar

Default Re: Evrovizija

Bio sam sinoc u Areni na generalnoj probi ovog prvog polufinala i veceras odgledao sve to na TV-u.Utisci su razliciti.Osim osecaja velicine, sama scena me nije bas impresionirala,ali u samom TV prenosu izgledalo je jako dobro u cemu i jeste poenta.Zvucni utisak,sto se tice nekih pesama,potpuno razlicit.Dok su u Areni na svoj onoj snazi Finci zvucali kao "Ramstajn",na TV-u su mi bili kao "Osvajaci".Jermenka na koju su u publici svi odlepili i cija pesma na svim onim kilovatima prosto nosi,na TV-u bar meni ne ostavlja taj utisak,mada devojka odlicno peva.Slicna prica je i sa Grkinjom.Mali iz Crne Gore zvuci glasovno mnogo zrelije nego sto ima godina,ali pesma ocigledno nije pun pogodak.Isti utisak i u Areni i na TV-u na mene su ostavili San Marino,Poljska(moj favorit),Bosna,Holandija(po meni zasluzila finale) i Rusija.Bosanac je osvezenje,mada stvarno lici na neku "pozajmicu" iz 80-tih.Poljakinja(tj. Amerikanka) glasovno jako dobra(odlicna boja,jako dobra tehnika i kontrola glasa),mada ume malo da nervira to povremeno oponasanje Selin Dion i slicnih... pesma-"americka pop klasika" tj. sve na svom mestu.San Marino-jako zanimljiv.Rumunska pesma po meni bi jedino imala smisla da je otpeva Al Bano na San Remu u prigodnom aranzmanu.Rus je OK.,ali nije bas za padanje u nesvest.Pesma nije bas toliko jaka koliko je cela prica napumpana.Cuje se odlicna produkcija,ali se prica otprilike tu i zavrsava.
Aleksandar Filipovic is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules