|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Radio sam na utisavanju starog racunara sistemom eliminacije...
Dakle prvo sam zamenio hladnjak na procesoru koji se extremno drao.....buka je i dalje bila jaka.... ..te sam stavio graficku sa pasivnim hladnjakom i tako sveo buku graficke na nulu... medjutim sve vreme se cuje neki zvuk kao neko visoko cvrcanje........jako visoko cvrcanje ne mogu da tkrijem odakle izvire ovaj zvuk...nikako Zaustavljao sam ventilator od napajanja i od procesora istovremeno.....tako da u tom trenutku nije postojao nijedan vent koji radi u racunaru.... a taj zvuk se i dalje cuo...!!!! ![]() pomislio sam da nije HDD ili DVD rom...pa sam i njih iscupao...ostala je samo gravicka napaanje ..ram i procesor .....ukljucim opet cvrciiiiiii izloodeo sam...nemoguce da se cuje procesor.......ili ram...... AMD athlon xp1600+ je u pitanju......titan vanesa hladnjak....ali kazem zaustavljao sam vent od hladnjaka i i dalje se cuje ako iko zna nek pomaga pozz ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EVENT Opal - jako hrabar nastup! | Tiki the Boyler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 10-09-2010 03:44 PM |
Jako zanimljiv clanak!!! | zvincic | Computer Hardware | 9 | 21-06-2005 03:53 PM |
Jedan jako ruzan dan... | Arthur | Computer Hardware | 7 | 26-05-2005 07:21 PM |