|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vibrator
|
![]()
mislim da nema potrebe bilo sta da dodajem, samo da pomenem jednu vrlo vaznu stvar koja vam mozda svima promice, a to je pinKids kanal koga bih ovoh momenta zabranio da mogu.
![]() nije zeljko glup, navlaci klince od malih nogu. razmislite o tome! pre samo desetak godina je bilo sramota slusati narodnjake, ljudi su ismevali takve likove. a vidi nas sad. ogromna vecina ih slusa; elektronska i rock/metal scena nikad losija. zar se sve svelo samo na narodnjake (pod koje ubrajam i dance produkciju) ? najvise krivim medije sto su dozvolili da se neukus i kich uvuku medju nas. otud i moje reagovanje na pripadnike ove muzike na forumu. kukate kako vas napadamo, a uzeli ste nam posao, prepuni su vas mediji, zatrovali ste nam omladinu, ne mozemo da zivimo od vas! i jos imate petlje da se zalite. 'ajte molim vas! postedite me toga. /edit evo sad sam procitao tomov post i vidim da isto razmisljamo. Last edited by lesha; 18-04-2008 at 04:30 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3 | HeatMan | Razno | 105 | 19-12-2008 02:39 AM |
Volim Narodnjake | balthazaar | Pricaonica | 38 | 29-04-2008 04:45 PM |
Sta koristite za narodnjake ? | Akyboy` | Audio Software | 136 | 13-02-2005 04:43 PM |