|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
"EZdrummer" sam probao, instalirao sve kitove - nije mi se dopao...
"Nezgodne" stavke - za mene - su bile sto ne mogu da se edituju komponente (pitch, decay), ne moze da se dozira "leakage" i slanje u "overhead", "ambience" i "room" mikrofone, kao i nemogucnost kombinovanja kitova (svidela mi se noga iz "Nashville" kita, dobos iz "Dkfh" kita, itd.)... Da, postoji "workaround" - otvoriti za svaku komponentu posebnu instancu "EZdrummer"-a i tako dozirati "room" i "amb", ali je to dosadno i zamorno... "EZdrummer" je napravljen kao "lite" varijanta "DKFHS"-a - verujem da je mnogima dovoljan, meni - nije... "Addictive drums" je bolji (editabilniji), ali i dalje nije dovoljno dobar za moje potrebe. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
bubanj | babilon33 | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 04-12-2008 02:30 AM |
Bubanj, pomoc | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 18-10-2005 06:49 PM |