|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Dakle,na ovom forumu sam uspeo da kupim,prodam i razmenim gomilu hardwera od kako sam se prvi put ulogovao.
Upoznao sam mnogo dobrih,kulturnih,priucenih,profesionalnih i drugih ljudi. Cak sam i prodao par pesama preko nekih clanova. Ne znam da li sam na pravom mestu za ovaj post ali mislim da bi bilo VRLO korisno i PODIGLO bi nivo foruma na visi nivo kada bi pored malih oglasa hardverskih i softwerskih elemenenata postojao i tread mali oglasi intelektualne svojine(recimo),gde bi clanovi koji su zainteresovani postovali ponude za prodaju-kupovinu tekstova,kompozicija,aranzmana,produkcijskih i music inzinjering usluga etc. Mislim da je to potrebno da bi ljudi lakse dolazili do poslova,jeftinih,pristupacnijih,kvalitetnijih usluga i samim tim mnogo vise ljudi bi bilo zainteresovano da se loguje i koristi ovaj sajt.Znaci pored ljudi koji su zainteresovani za tehnicka pitanja logovali bi se i ljudi korisnici muzickih usluga,dakle izvodjaci,video producenti(reklame,serije...)i tako dalje. Mislim da je ideja odlicna i da NE SKODI A MOZE MNOGIMA DA KORISTI! Zato pozivam clanove,administratore i sve relevantne i nerelevantne clanove da daju svoje misljenje o ovome. UNAPRED ZAHVALAN! |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tekstopisci, ?elite li učestvovati? | alfom | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 15 | 02-07-2009 05:17 AM |
Indijski narodnjak - aranzeri obratite paznju na - AranzHMAN! O.o | InsaneEyes | Razno | 7 | 01-04-2009 03:38 AM |