|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Evo o čemu se radi,
odavno sam prestao da se bavim muziciranjem (ima jedno 12 god). Tada sam u posedu imao klavijaturu CASIO HT3000. Ona je imala karticu za snimanje i td. moj trenutni nivo znanja je ![]() sada bih kupio ne?to da mogu u kućnoj varijanti da se opustim ali bih voleo da imam mogućnost priključenja na PC, USB konekciju, da mogu da pustim pratnje i da zvuči kao "one man show" i td... spremio sam neke parice (oko 400-500e) pa bih voleo da mi neko preporuči ?ta je moguće za te pare uzeti. naravno zanima me i gde bih i kako mogao nabaviti pratnje i ostale potrebne stvari. pozdrav i hvala unapred. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupio bi klavijaturu koja ima dobar piano!! | KobaZzzA | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 06-06-2009 06:40 AM |
Konacno kupio Focusrite Pro 40 | veliborv | Computer Hardware | 9 | 06-06-2009 04:34 AM |
Pomoc!!! Koju klavijaturu da kupim? | TrinitY | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 10-06-2007 08:45 PM |
Strongroom kupio AIR | fipke | Razno | 6 | 02-05-2006 01:59 AM |
Napokon sam kupio klavijature, jel moze mala pomoc za poceta | nixylive | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 22-09-2004 02:16 PM |