![]() |
#10 |
Member
|
![]()
ne znam za sta ti trebaju, al za dj-ing su hd-25 apsolutno nenadjebive, da prostis
na izrazu. ![]() zvucnika tiche. mozes ih odvrnut u vrazju mater al riknut nece, prije ce tvoji bubnjici. imaju ludu izolaciju od vanjske buke, tako da dj-anje i pokraj pikamera ne bi predstavljalo problem, zatvore ti usi kao vakumom. no ne znam kako bi to funkcioniralo za nekakav studijski monitoring. ovak na jedno uho i kroz nekoliko sati nikakav bed, al na dva uha pa stalno slusat na njih nekoliko sati, to ne znam. mislim da za to nisu najudobnije. imao sam prije sony mdr700, i one su, da opet prostis na izrazu, goli qrac naprema sennheisericama. platio ih masno, a pukle nakon dvije godine cca. imale manu da puknu na onom zglobu njihovom srebrnom sminkerskom. sto se hd-25 tice, samo jos informacija da ih frend dj ima, koristi, vec vise od 15 godina, i to samo za dj-ing, a tip je odsvirao partija i partija, i jedino sto je na njima mijenjao je ona "koža" na sluskama koja se u tih 15 godina istrosila. Last edited by funksoulbrother; 27-02-2008 at 03:02 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slusalice??? | Plonk | Monitoring | 4 | 07-11-2008 03:58 AM |
slusalice | liman021 | Monitoring | 19 | 29-07-2006 12:58 PM |
Slusalice... | newbie | Monitoring | 3 | 31-07-2005 02:26 AM |