|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Ajde da kazem pa sta bude. Ali prvo uvertira. Ja nikada nevolim da ucestvujem u raspravama sta je bolje. Cisto iz razloga jer je "bolje" relativna stvar. Jednostavno imamo razlicite potrebe i potpuno je relativno sta ce kome da radi posao na ovaj ili onaj nacin.
E sad! Ja sam 2006 resio da kupim neku DSP kartu. Resio sam da odliku donesem tako sto cu od par drugara uzeti na probu Dsp-ve i sta u mojoj kofiguraciji na najadekvatniji nacin zadovolji potrebe to cu da pazarim. Prvo sam od drugara uzeo Uad, malo sam se igrao, cak i smiksao 1 numeru. Dopalo mi se, nemam sta da kazem (tada jos uvek nije bilo ovih novih Neve plugova), zamerka mi je bila na relativno slab Dsp i u to vreme ne bas 100% stabilne drivere na Mac-u. Ali zvucno jako dobro. Pa sam onda probao LM koji se tek pojavio i covek ga dobio upravo taj dan. Testirao sam na isti nacin kao Uad, znaci igrao se malo i uradio jedan mixic. Za razliku od Uad-a, jaci Dsp radi stabilno, tj.bolji driveri a i kako nebi Fire Wire( na Macu). Zvuk... bolji Uad, jebi ga meni se vise dopao. Na kraju sam probao Duende, jak Dsp, u pocetku je mnogo optercivao sistem. Ali sa novim driverima radi savrseno. Mana skroman izbor plugova, samo dva i danas jos 3 nova ali svaki po 500 e. Zvuk jebem li ga sta da vam kazem. Kupio sam Duende. E sad jebi ga sreo sam i ljude koji su mi rekli: Matori probao sam Duende, to radi katastrofalno. Mozda, ali meni se svidja. Last edited by LACKY; 15-02-2008 at 12:18 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Focusrite Liquid mix | metalman | DSP forum | 10 | 01-02-2010 02:30 PM |
Focusrite Liquid Mix | Manley | DSP forum | 47 | 04-08-2007 09:19 PM |