|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nedavno sam otkrio ovaj forum i jako mi se sviđa, ima stvarno puno korisnih informacija!
Evo potrebna mi je pomoć! Inače sam jedan mlađi glazbenik koji obožava glazbu i neprestano je u njoj. Ali nikada nisam ništa snimao kod kuće, miksao i slično. Nabavio sam CoolEditPro 2.1 i u njemu bi nešto pokušavao snimiti. Od opreme imam samo neki Hamin mic DM-60, ali za sada mi ne treba bolji. Zvučnu karticu imam neku integriranu na kompjuteru, isto neka jeftinjara. E sad za snimanje bi mi trebalo nekakvo pojačalo (kako su mi rekli ![]() Znam kako želim da mi snimka zvuči, ali ne znam kako to napraviti ![]() ![]() Što još trebam za normalnu snimku (neke normalne kvalitete)? I jel uopce moguce snimati da samo mic ukopcam samo u kompjuter (zvucnu)? HVALA Last edited by celist; 30-01-2008 at 09:39 PM. Reason: nadopuna |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
live snimanje u fl | dmhmaestro | Tutorijali | 4 | 30-08-2009 10:45 AM |
snimanje | domingo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 1 | 05-04-2009 11:31 AM |
kucno resenje za izolaciju zvuka | filip | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 11-11-2006 08:58 PM |
Kucno snimanje gitare | vanya | Gitarska Produkcija | 2 | 20-10-2006 12:12 PM |