|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
mod?rateur analogue
|
![]()
hehe sine opet brijes.. kakav bre highpass.. aj daj i meni toga sto pusis, da se i ja malo napusim za novu godinu..
![]() mislim da se ne radi toliko o otvorenosti/zatvorenosti polysixa, jer 2044 i 2040 nisu sasvim isti chipovi. bas smo jucer niksa i ja komentirali, 2044 je svakako tanja i "pristojnija" verzija originala. 2044 mi je bio fantastican na Tridentu, cak bolji nego na polysixu.. ali 2040 je sve to na n-tu potenciju, toliko organican i ziv, u raspon od "kreme" pa sve do agresive - sad mi je jasno zasto ga ljudi uvijek navode kao jedan od top tri analog filtera svih vremena, uz 12dB S.E.M i Ladder na minimoogu.. (ja bi svakako dodao i 12dB na Jupiteru8 ![]() uostalom dodji brate pa probaj. ja cu Foster's ili Fisher..ima u Getrou ![]() ![]() al prevario bi se. evo rogina to zna. pun k funk ploca prije 1980/81 su napravljene sa rev1/2. to se slazem. koliko god sam pokusavao, na rev3 nisam mogao napraviti upotrebljivi mekani pad ili svileni strings. uvijek mi je pila od CEM-a prolazila van. puno je fokusiraniji i direktniji Rev3. italo, elektro, minimal cak i tehno vristi iz te sprave.. agresivan bass. rev2 u basu vise podsjeca na moog iz 70tih.. bas je komentirao Gregor Z kad ga je dosao cuti (napravicu demo ako stignem). evo dogovoricu s Droginatorom da donese svoj Rev3 kod mene pa cemo napravit side by side.. to odavna planiramo. Last edited by clusterchord; 31-12-2007 at 03:41 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
demo za tc md3 | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 11-11-2008 12:12 AM |
Kurzweil PC3 DEMO! | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 12-12-2007 10:41 AM |
demo | SandRob | Promocija radova | 54 | 09-04-2005 05:31 PM |